top of page

Om oss

På ProSearch finns gedigen erfarenhet av rekrytering. Med lång näringslivserfarenhet erbjuder vi search/headhunting inom ett flertal branscher. Vi ingår dessutom i ett av världens största rekryteringsnätverk. Under flera decennier har vi handplockat chefer och nyckelpersoner till organisationer över hela världen. Genom vårt arbetssätt och nätverk förser vi dig med kompetens både lokalt och globalt.

 

Vårt kontaktnät är viktigt, men vårt systematiska sätt att arbeta går långt utanför detta. Därför kan vi garantera att de kandidater vi föreslår är handplockade bland de bästa som finns tillgängliga på marknaden. Bland våra kunder finns såväl små lokala företag som stora internationella koncerner. Vi skräddarsyr alltid lösningar för att stötta våra kunders expansion.

Självklart arbetar vi 100 % konfidentiellt mot alla parter vilket lägger grunden för långsiktiga samarbeten, både med kunder och kandidater. När du anlitar ProSearch får du en partner som siktar högre och jobbar hårt för att du och ditt företag ska få ut maximalt av din rekrytering. När det krävs kompetens finns vi här för dig.

bottom of page