top of page

Strategic Sales Executive – New Business Sales, Cloud Delivery

Plats: Sverige, TBD


Vi söker nu efter en erfaren affärsman/affärskvinna till Nordens ledande IT-tjänstebolag för att bidra till fortsatt tillväxt. Du kommer att driva nykundsbearbetning i en kundnära miljö och ta ledning för komplexa avtal inom infrastrukturtjänster med speciellt fokus på tjänster inom Multicloud, Workplace och Security.


Som Strategic Sales Executive kommer du att ta täten i att utveckla relationer på CXO-nivå och vi tror att du är väl förankrad med ett starkt nätverk på den nordiska marknaden. Du är en tävlingsinriktad hunter med passion för nyförsäljning och bid management i en strategiskt rådgivande roll.


Det handlar om komplexa affärer till nordiska bolag och organisationer, ofta teknikintensiva förändringsprojekt med outsourcingkoncept av olika slag. Det finns en stark befintlig pipeline och teamet du kommer tillhöra ansvarar nykundsbearbetning för kundsegment med TCV på 100M - 1 miljard svenska kronor per affär.


Arbetet kräver vana vid att leda samarbeten i matrisform och du kommer att få stöd av bid managers, arkitekter, pricers, affärsjurister mm. I projekten blir du ofta tongivande i projektens styrgrupper, vilket ofta kräver både teknisk och kommersiell bredd.Även om fokus ligger på infrastrukturtjänster är det fördelaktigt med förståelse för behov och lösningar runt applikationsrelaterade tjänster. Flytande svenska och engelska är en självklarhet i denna roll, då kunder och partners finns både lokalt och globalt.


Detta är ett expansivt bolag som erbjuder flexibla arbetsvillkor och löpande karriärmöjligheter! Variationen och klimatet i vardagen erbjuder löpande utveckling genom ny teknik och moderna arbetsmetoder! Det finns kompetenta kollegor och en starkt stöttande kultur att dela kunskaper och erfarenheter vilket bidrar till din framgång! Du förstår vikten av att prioritera ditt arbete är van att arbeta i högt tempo med stundtals korta deadlines. Du värdesätter CRM och det administrativa arbetet för att säkerställa att allt blir rätt från början.


Ta möjligheten att delta i fortsatt utveckling hos en ledande nordisk organisation med globala resurser! Är du en affärsman/affärskvinna som brinner för komplex tjänsteförsäljning och affärsutveckling inom IT? Då är detta en möjlighet du måste få veta mer om. För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731–543 381.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page