Biträdande Arbetschef Anläggning, Blekinge

Karlshamn / Karlskrona

Driven och resultatinriktad entreprenör sökes till en tjänst som Biträdande Arbetschef till ett stort, väletablerat entreprenadföretag med gott renommé. Du kommer att ansvara för regional ledning av entreprenadverksamhet inom anläggning / infrastruktur. Ansvaret omfattar i huvudsak Blekinge län som är en välskött, stabil och lönsam organisation.

 

Du har en stark ledar- och affärserfarenhet inom entreprenadverksamhet och är van vid komplexa projekt och affärer. Vid sidan av rollen som biträdande arbetschef kommer du, tillsammans med Arbetschefen att coacha platschefer och kalkylatorer i starka leveranser till regionens kunder.

 

Du får personalansvar för cirka 45 personer och blir del av en platt organisation med snabba beslutsvägar som präglas av nytänkande i kombination med långsiktighet och lojalitet. Ditt arbete är avgörande för fortsatt utveckling av regionen och såklart stöttar Arbetschefen vid behov.  I företaget har man en stark laganda och stöttar varandra vilket har gett en mycket hög trivsel i genomförda mätningar.

 

Vi söker en trygg, jordnära person som ser affärsmöjligheter samt är strukturerad och coachande i vardagen. Förmodligen är du redan etablerad inom verksamhetsområdet och har ett gott kontaktnät i regionen - förståelse för affärslogiken är viktig för att bygga förtroende både internt och externt.

 

Som kandidat för denna position är du beslutskraftig, prestigelös och står för ett närvarande och entusiasmerande ledarskap i den dagliga verksamheten. Du behärskar en mix av affärsplanering, affärsjuridik, teknik och ekonomi. Resandet handlar främst om dagsresor i regionen.

 

Vår uppdragsgivare erbjuder spännande utmaningar där du, tillsammans med en kompetent personalstyrka, får till uppgift att vidareutveckla regionen. Som Biträdande Arbetschef kommer du att mötas av en arbetssituation med både bredd och variation samt ett självständigt beslutsfattande.

 

Det finns en stor bredd inom regionen, stark framgång och lönsamhet! I denna roll får du en tydlig roll i en fortsatt tillväxt med målet att skapa det bästa företaget inom området! Tycker du att detta låter spännande? Vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381 för fortsatt diskussion.


<< Back