Projektchef

Jönköping

Projektchef sökes till ett rikstäckande, väletablerat byggföretag med gott renommé. Du kommer att ansvara för daglig ledning av entreprenadverksamhet inom om- och nybyggnation. En välskött, stabil och lönsam organisation med Jönköpings län som huvudsakligt arbetsområde.

Vi tror att du har några års ledar- och affärserfarenhet inom entreprenadverksamhet och är van vid komplexa projekt och affärer. Dina absolut viktigaste uppgifter finns inom projektutveckling i kombination med operativt ledarskap. Du blir en nyckelperson med marknadskontakt som tillsammans med ledningsfunktioner får en utåtriktad roll i regionen.

Du kommer att bli del av en platt organisation med snabba beslutsvägar som präglas av nytänkande i kombination med långsiktighet och lojalitet. I företaget har man en stark laganda och stöttar varandra vilket har gett en mycket hög trivsel i genomförda mätningar.

Vi söker därför en positiv och engagerad person som är driven och delaktig. Förståelse för teknik och affärslogik är viktig för att bygga förtroende både internt och externt och förmodligen har du ett gott kontaktnät i regionen.

Som kandidat för denna position är du beslutskraftig och prestigelös med erfarenhet från ledarskap i den dagliga leveransen. Du behärskar mixen av affärsplanering, teknik och ekonomi. Resandet handlar främst om dagsresor i regionen.

Vår uppdragsgivare erbjuder spännande utmaningar där du, tillsammans med en kompetent personalstyrka, får till uppgift att realisera spännande projekt med både bredd och variation samt ett självständigt beslutsfattande.

I rollen ansvarar du för projektorganisationens leverans mot uppsatta mål och projektstrategi. Tycker du att detta låter spännande? Vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381 för fortsatt diskussion.


<< Back