Affärsdriven Entreprenöriell Ledare

Kronoberg

Affärsdriven Entreprenöriell Ledare sökes till en stor, väletablerad byggnadsentreprenör med gott renommé. Du kommer att ansvara för regional ledning av entreprenadverksamhet inom om- och nybyggnation. En välskött, stabil och lönsam organisation med ansvar för Kronoberg.

Du har en stark ledar- och affärserfarenhet inom entreprenadverksamhet och är van vid komplexa projekt och affärer. Dina absolut viktigaste uppgifter finns inom försäljning och affärsutveckling i kombination med tydligt ledarskap. Utöver det befintliga utbudet kommer du, tillsammans med teamet, att utveckla nya koncept och tjänster inom produktområdet.

Du kommer att bli del av en platt organisation med snabba beslutsvägar som präglas av nytänkande i kombination med långsiktighet och lojalitet. I företaget har man en stark laganda och stöttar varandra vilket har gett en mycket hög trivsel i genomförda mätningar.

Vi söker därför en positiv och energisk person som är delaktig, analytisk och kreativ. Förmodligen är du redan etablerad inom verksamhetsområdet och har ett gott kontaktnät i regionen - förståelse för affärslogiken är viktig för att bygga förtroende både internt och externt.

Som kandidat för denna position är du beslutskraftig, prestigelös och står för ett närvarande och entusiasmerande ledarskap i den dagliga verksamheten. Du behärskar en mix av affärsplanering, affärsjuridik, teknik och ekonomi. Resandet handlar främst om dagsresor i regionen.

Vår uppdragsgivare erbjuder spännande utmaningar där du, tillsammans med en kompetent personalstyrka, får till uppgift att vidareutveckla regionen. Som vår uppdragsgivare nya ledare kommer du att mötas av en arbetssituation med både bredd och variation samt ett självständigt beslutsfattande. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för regionen.

I rollen ansvarar du för aktiviteter som skapar både affärsmässig och organisatorisk utveckling och du får ett tydligt mandat att driva regionen som ett eget företag. Tycker du att detta låter spännande? Vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381 för fortsatt diskussion.


<< Back