Försäljningschef

Växjö

Vi söker nu efter en driven affärsman/kvinna till en roll som försäljningsansvarig. Vår uppdragsgivare är ett tillverkande företag som har såväl nationella som internationella industrikunder i sin portfölj. Som försäljningsansvarig tar du täten för att utveckla och stärka affärsrelationerna med både befintliga och nya kunder.

Du kommer att hantera offert, avslut och uppföljning med kunder på daglig basis. Utöver den löpande säljprocessen kommer du att medverka i gemensam planering och marknadsföring. Detta kan t ex handla om leveransplaner men även om kundevents och mässor. Du blir del i en organisation där samarbete är i fokus! Du rapporterar till VD/vVD och är medlem i ledningsgruppen.

Arbetet kräver både teknisk och kommersiell erfarenhet och du måste kunna hantera mixen av teori och praktik för att erbjuda den bästa lösningen där både lönsamhet och kundens behov tas hänsyn till. Samarbetet med produktionsavdelningen blir viktigt men du har även en god teknisk och administrativ support bakom dig. I denna roll finns en stor möjlighet till variation och att påverka sin egen vardag. Du är van vid att resa och att självständigt planera och genomföra affärsresor.

Vi söker en person som är driven och ansvarstagande med en praktisk resultatorientering och öppen kommunikation. Nyfikenhet, relationsbyggande, ordning och reda är naturliga nyckelord i detta entreprenörsorienterade bolag. Flytande svenska och engelska i kombination med tydligt affärsfokus är A och O. Hanterar du fler språk är det meriterande.

Är du en entreprenöriell säljledare med stark affärsförståelse? Vill du arbeta i en platt organisation med stark tillväxtpotential är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381 för att få veta mer!


<< Back