Säljare Västsverige

Göteborg eller flexibelt

Vår uppdragsgivare befinner sig i en spännande expansionsfas vilket innebär att man har behov av förstärkning med ytterligare en säljare med ansvar för Västsverige. Vi söker därför en driven affärskvinna/affärsman med några års erfarenhet av försäljning B2B. Produktområdet avser pumpar för kunder inom VVS, Industri och OEM-marknader.

Du får ansvar att för både nykundsbearbetning och merförsäljning. Att utveckla långsiktiga relationer med kunder och partners blir centralt, men även att vara del i att vidareutveckla affärsområdets säljstrategier och arbetssätt.

Du kommer att hantera offert, avslut och uppföljning med kunder på daglig basis. Utöver den löpande säljprocessen kommer du att medverka i gemensam marknadsföring för att stärka varumärket ytterligare. Detta kan utöver det dagliga säljarbetet t.ex. handla om kundutbildningar, att planera mässor och events etc.

Arbetet kräver både teknisk och kommersiell erfarenhet och som medlem i en mindre grupp måste du kunna hantera mixen av teori och praktik för att presentera den bästa lösningen på kundens problem både ur tekniskt och ekonomiskt perspektiv.

I denna roll finns en stor möjlighet till variation och att påverka sin egen vardag. Du är van vid att resa och att självständigt planera och genomföra affärsresor. Vi söker en person som är driven och ansvarstagande med en praktisk resultatorientering och kommunikation.

 

Naturligtvis får du stöd av den övriga organisationen och samarbetet med teknikavdelningen blir viktigt. Du kommer att ha en roll som omfattar kontakter med många funktioner i företaget. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Är du öppen för nya utmaningar som offensiv säljare? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Back