Gruppchef / Design Lead - Structural & Architecture

Stockholm / Lidköping / Vara

Vår kund utvecklar och tillverkar nyckelfärdiga, modulära Datacenterlösningar – främst inom kundsegmentet co-location, energi och telecom. Med de senaste årens innovationssatsningar ser vi en ökad efterfrågan globalt. Expansionen skapar behov av förstärkning till utvecklingsavdelningen och därför söker vi nu en ingenjör inom byggnadsarkitektur och strukturmekanik.

 

Du får en variationsrik och ledande roll att driva konstruktion och teknisk utveckling inom området Edge Datacenter! Inom disciplinen Structural & Architecture kommer du att leda ingenjörsarbetet för projektgrupper och ansvara för teknisk innovation och kompetensförsörjning i komplexa projekt.

 

I tidiga faser definierar du och teamet projekten för att designa hållbara och funktionella datacenterbyggnader åt globala kunder. Produktutvecklingsfasen i respektive projekt består normalt i 8-12 veckors design- och konstruktionsarbete. Detta arbete varvas med support till andra projekt inom tekniskt offertstöd, stöd vid produktion, installation och driftsättning etc.

 

Du är en driven lagspelare med utvecklingserfarenhet från kundnära utvecklingsprojekt. Vi tror att du har en bakgrund inom bygg eller mekanik och har arbetat med stålkonstruktioner eller motsvarande. Du behärskar CAD, men fokus kommer att ägnas åt den teknikledande rollen. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska engelska i tal & skrift.

 

Som person är du öppen, strukturerad, engagerad och noggrann. Du har ett starkt teknikintresse och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi tror att du har akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen med mångårig yrkeserfarenhet inom liknande teknikområde.

 

Vi erbjuder en roll där du kommer att vara med på en spännande resa inom en expanderande global organisation. Du kommer att arbeta i ett team med stark laganda och teknisk kompetens att utvecklas med, där du kommer att vara drivande och delaktig i den fortsatta utvecklingen.

 

Trivs du med utvecklingsarbete på teknikens framkant? Vill du arbeta i en platt och prestigelös global organisation? Är svaren ja är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Back