File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/43/1/p_top.php

Söker du kompetenta medarbetare utöver det vanliga? Vill du vara säker på att du anställer de bästa?

 

Välkommen till rekryteringsföretaget som hjälper dig att hitta rätt.

 

Med energi, glöd och envishet sätter vi en ära i att anstränga oss utöver det vanliga för att hitta den du söker. När vi presenterar en kandidat för dig ska du vara helt säker på att vi gjort vårt yttersta. Det är därför vi lyckas och får förtroendet om och om igen.

 

ProSearch – när det krävs kompetens.

<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_widget/twitter_widget" title="web widget">Twitter Widget</a></div>

Oavsett om du väljer search/headhunting eller annonsrekrytering säkerställer vi att de kandidater vi presenterar matchar önskad profil. ProSearch levererar med nöjd-kund-garanti.

När du behöver rekrytera spetskompetens inom specifika områden. Vi genomför search/headhunting för att finna de nyckelkompetenser du söker.

När du behöver rekrytera chefer och ledningspersoner till kvalificerade tjänster. Genom executive search finner vi de lämpligaste ledarna.

ProSearch är en del av MRINetwork, grundat 1965 och idag ett av världens största företag inom search/headhunting. Med över 900 kontor i fler än 35 länder blir vi din lokala kontaktyta även i global rekrytering.