En del av världens största rekryteringsnätverk

ProSearch ingår i ett av världens största rekryteringsnätverk. Under flera decennier har vi tillsammans handplockat chefer och nyckelpersoner till arbetsplatser över hela världen. Vår samlade kompetens är unik, vi har utvecklat verktyg och definierat de processer som gör rekryteringsarbetet framgångsrikt. När du anlitar ProSearch får du en partner som siktar högre och jobbar hårt för att du och ditt företag ska få ut maximalt av din rekrytering.


Genom vårt arbetssätt och nätverk förser vi dig med kompetens både lokalt och globalt. Bland våra kunder finns såväl små lokala företag som stora internationella koncerner.


På ProSearch har vi en gedigen erfarenhet av rekrytering där vi med lång näringslivserfarenhet erbjuder search/headhunting inom ett flertal branscher.

Med energi, glöd och envishet sätter vi en ära i att anstränga oss utöver det vanliga för att hitta den du söker. När vi presenterar en kandidat för dig ska du vara helt säker på att vi gjort vårt yttersta. Det är därför vi lyckas och får förtroendet om och om igen.

ProSearch – när det krävs kompetens!