Verifieringsingenjör

Växjö

Vi söker nu efter en Verifieringsingenjör med kunskap inom el/kraft/elektronik som kan axla rollen som ansvarig att utveckla vår uppdragsgivares arbete inom test, verifiering och validering. Vår kund utvecklar strömförsörjningsutrustning, främst till bilindustrin. Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas.


Du kommer att ansvara för planering, genomförande och dokumentation av nya externa godkännanden och vidmakthållande av existerande godkännanden. Dessa godkännanden kan t.ex. omfatta krav inom elsäkerhet, miljö och EMC samt produktmärkningskrav som UL, CE etc. Du kommer också att ansvara för verifiering och validering i interna och externa projekt och ha kontakt med både kunder, leverantörer och externa provningsinstitut.


Som kandidat har du ett starkt intresse för teknik och några års erfarenhet av test/ provning/ verifiering. Du har lätt för att läsa in, förstå och tillämpa internationella standarder relevanta för elkonstruktion, gärna med koppling till fordonsindustrin.


Arbetet kommer att växla mellan bredd och djup med en mix av teori och praktik. Det finns alltså en stor variation och på sikt även goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget.  Eftersom företaget verkar både nationellt och internationellt måste du behärska både svenska & engelska i tal & skrift.


Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen och mångårig yrkeserfarenhet. Resandet blir relativt begränsat. Du rapporterar till Teknikchef.

 

Är du redo för nya utmaningar inom en växande framtidsbransch? Om du vill utvecklas vidare i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka