Utvecklingsingenjör

Växjö

Vi söker nu efter en Utvecklingsingenjör till en roll inom utveckling, test och verifiering. Vår kund utvecklar batteriladdare och strömförsörjningsutrustning, främst till bilindustrin. Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas.

 

Som kandidat har du ett starkt intresse för elektronik och kan hantera varierande delar i utvecklingsarbetet. Hårdvaruutveckling omfattar konstruktion av kretskort och enheter på komponentnivå, både analog och digital elektronik. Du har lätt för att läsa in, förstå och tillämpa standarder och specifikationer, gärna med koppling till fordonsindustrin.


Utöver nyutveckling av nya produkter, ingår även Produktvård av befintligt produktsortiment vilket omfattar både hårdvara och mjukvara. Kontakter med underleverantörer ses som en vanlig del av arbetet.

Arbetet kommer att växla mellan bredd och djup med en mix av teori och praktik. Det finns alltså en stor variation och på sikt även goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget.  Eftersom företaget verkar både nationellt och internationellt måste du behärska både svenska & engelska i tal & skrift.

Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen och mångårig yrkeserfarenhet. Resandet blir relativt begränsat. Du rapporterar till Teknikchef.

Är du redo för nya utmaningar inom en växande framtidsbransch? Om du vill utvecklas vidare i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka