Teknisk Chef

Växjö

Vi söker en driven och kvalitetsmedveten teknikchef som kan bidra till support och fortsatt utveckling i ett bolag under tillväxt. Produktområdet avser pumpar för kunder inom VVS, industri och fordon. Du får en central roll att vidareutveckla produkter och marknadserbjudanden. Ansvaret omfattar tekniskt utvecklingsarbete och produktledning samt support och utbildning av kunder och partners.


I rollen kommer du att vara funktionsansvarig för implementation av nya produkter och lösningar vilket innebär kontakter med både leverantörer och kunder. Många leverantörer finns internationellt. Tillsammans med marknadsorganisationen planeras företagets roadmap för att möta kunders nuvarande och framtida behov.


Du driver produktledningsarbetet under hela produktens livscykel, och ansvarar för styrning och projektledning hela vägen från idé, R&D, marknadsintroduktion, produktion, eftermarknad till utfasning av produkt. Kvalitetsansvar och kostnadsreduktion ska matchas med ny funktionalitet.


Du har starkt teknikintresse och erfarenhet av olika systemlösningar. Vi tror att du har vana vid produktledning/ projektledning på systemnivå i kombination en bred teknikförstående och vana vid att dokumentera i CAD och stödsystem – kanske även i Adobe Indesign.


Som person är du strukturerad och har en strategisk ådra samtidigt som du är praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av nya tekniska utmaningar. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen med mångårig yrkeserfarenhet.


Du kommer att ha en roll som omfattar kontakter med många funktioner i företaget. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.


Är du öppen för nya utmaningar som teknikansvarig? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka