Teamledare Automation

Växjö

Till ett marknadsledande internationellt industriföretag söker vi nu efter ”Teamledare Automation”. Huvudsakligen kommer du, som teamledare och projektledare, att driva order- och utvecklingsprojekt men du blir även involverad i andra affärsaktiviteter. I arbetet från idé till kundöverlämnande erbjuds stor variation. Under faser av driftsättning och teknikstöd ges även möjlighet att se världen!

 

Vi tror att du har ingenjörsexamen med ett antal års erfarenhet inom automationsområdet. Med en mix av teoretisk och praktisk kunskap är du van vid att arbeta i stora komplexa projekt. Utöver teamledarrollen kommer du att ingå i löpande projekt och du har sannolikt kunskaper inom områden som PLC, el- och styrsystem- / maskinkonstruktion eller motsvarande. All dokumentation sker på engelska.

 

Vi söker en öppen och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet innebär ofta innebär kontakter med människor i andra länder. Struktur och analytisk förmåga är viktiga egenskaper liksom att ha en god kommunikativ förmåga.

 

Det ena projektet är inte likt det andra och utöver omväxlingen ger detta ett ständigt lärande. Företaget är långsiktigt och stabilt samt har utbildning och kompetensutveckling i fokus. Du kommer att erbjudas en utmaning med delaktighet och ansvar inom ett tekniskt center för internationella projekt. Du måste därför kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Du kan se fram emot intressanta arbetsuppgifter i projektorienterad miljö inom ett utmanande produktområde. Vill du ingå i ett teknikteam inom ett branschledande företag är detta en utmaning du måste få veta mer om! För mer information vänligen kontakta ProSearch, Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka