Service- och Supporttekniker

Växjö

Micropower söker nu en service- och supporttekniker för kundsupport på batteriladdare, batterier och systemlösningar. Micropower utvecklar avancerad utrustning för industriella batterier och batteriladdning, främst till lager- och transportindustrin men även till industriella fordon. Med en kontinuerligt ökade efterfrågan befinner Micropower sig i en spännande expansionsfas.

Som supporttekniker arbetar du med att stötta kunder på ett professionellt och strukturerat sätt. Det blir också många interna samarbeten, för att samla in information, analysera och hitta lösningar. En viktig del av arbetet blir att uppdatera information i våra supportsystem så att vi hela tiden förbättrar vår samlade dokumentation och kunskap. Även initial felsökning på returnerade artiklar ingår i tjänsten.

Vi söker efter en person med bred teknisk förståelse och högt kundfokus. Viljan att kunna hjälpa kunden och ta ansvar tills ärendet är stängt är centralt. Systemen består av batterier och laddare och i många fall extra funktionalitet för kommunikation och dataloggning. Kunskap och förståelse inom elektroniksystem med CAN-busskommunikation samt kraftelektronik är meriterande och viljan att lära mer inom området en självklarhet.

Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av nya tekniska utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen med motsvarande erfarenhet. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetet består av kontakt med kunder över hela världen, och därför krävs god skriftlig samt muntlig kommunikation på engelska. Arbetet sker på vårt kontor i Växjö och endast ett fåtal resor kommer att förekomma.

Är du laddad för nya utmaningar? Om du vill du arbeta med teknisk support i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka