Senior Project Manager, Cloud Delivery

Sweden, TBD

För att stötta vår kunds fortsatta expansion och utveckling söker vi just nu en Senior Project Manager till Nordens ledande IT-tjänstebolag. Du kommer att leda tekniska projekt inom cloud & infrastrukturtjänster. Det handlar om skräddarsydda förändringsprojekt som ofta är en del av större affärer inom outsourcing, implementation, migration etc. Kunderna är både nationella och globala och finns inom alla sektorer inom offentlig verksamhet och privat näringsliv.

 

I denna roll handlar vardagen mycket om affärsanalyser för att snabbt identifiera kundbehov och att etablera strategiska planer för effektiva genomföranden. Projekten bedrivs ofta distribuerat geografiskt och delas in i delprojekt. Du är delaktig i upphandlingsfasen för att säkerställa realistisk plan och budget.  Vi tror att den rätta kandidaten har många års erfarenhet inom internationell projektledning med nordisk förankring inom IT serviceimplementation.

 

Du har säkert arbetat med varierande tjänster inom IT infrastruktur och molntjänster. Du är serviceinriktad och leder genom goda exempel, har förmågan att motivera och kommunicera med internationella team för att säkerställa effektivt samarbete med fokus på att hålla planer och avtal för en långsiktig och positiv kundupplevelse. 

 

Du är en proaktiv ”doer”, och troligen certifierad projektledare, med erfarenhet att hantera transition och transformation med agila leveransmetoder. Det är van vid en flexibel mix mellan affär och teknik liksom mix mellan planering, ledning, problemlösning och budgetuppföljning.

 

Du kommer att rapportera till en chef i Sverige. Tjänstens placering kan diskuteras då det viktigaste är att hitta rätt person. Resor förekommer men handlar främst om dagsresor. Flytande svenska och engelska är viktigt eftersom du kommer att interagera med både nationella & globala kunder & resurser.

 

Detta är en utåtriktad roll med bredd, variation och nätverkande. Du är drivande i att optimera och utveckla arbetssätt i projektorganisationen samt att bygga långsiktiga relationer med kunder, partners och leverantörer. 

 

Detta är ett expansivt bolag som erbjuder flexibla arbetsvillkor och löpande karriärmöjligheter! Variationen och klimatet i vardagen erbjuder löpande utveckling genom ny teknik och moderna arbetsmetoder! Det finns kompetenta kollegor och en stark kultur att dela kunskaper och erfarenheter för att bygga fortsatt framgång!

 

Vill du driva och utveckla ”Project Services” i komplexa förändringsprojekt? Då är detta en möjlighet du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731–543 381.


<< Tillbaka