Sales Manager

Sweden

Vi söker nu efter en driven affärsman/kvinna till en roll som försäljningsansvarig för den svenska marknaden. Vår uppdragsgivare är en internationell maskintillverkare inom skärande bearbetning. I denna roll kommer du att leda fortsatt expansion och marknadsnärvaro i Sverige.

 

Som försäljningsansvarig tar du täten i att utveckla och stärka affärsrelationerna med både befintliga och nya kunder / försäljningskanaler. Vi tror att du har en gedigen erfarenhet inom maskinförsäljning samt nätverk inom tillverkande industri.

 

Du kommer att hantera försäljning och säljledning samt medverka i gemensam planering och marknadsföring av företagets fortsatta expansion. Du erbjuds en omväxlande roll med stor påverkan på framtiden. Du rapporterar till regional ledning i Tyskland.

 

Arbetet kräver både teknisk och kommersiell erfarenhet och du måste kunna hantera mixen av teori och praktik för att erbjuda den bästa lösningen där både lönsamhet och kundens behov tas hänsyn till. Det internationella samarbetet är naturligt och du kommer att få god teknisk och administrativ support till dess att alla funktioner byggts upp i Sverige.

 

Vi söker en person som är driven och ansvarstagande med en praktisk resultatorientering och öppen kommunikation. Flytande svenska och engelska i kombination med tydligt affärsfokus är A och O. Hanterar du fler språk är det meriterande.

 

Är du en säljledare inom maskinindustrin och har intresse av internationella samarbeten? Vill du vara med och skapa tillväxt i en organisation med stark tillväxtpotential är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381 för att få veta mer!


<< Tillbaka