Säljare

Växjö

Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas vilket innebär behov av ytterligare en säljare. Vi söker därför en driven affärskvinna/affärsman med några års erfarenhet av försäljning B2B. Det handlar om teknisk och kommersiell försäljning av avancerad utrustning i en internationell miljö.

Vår kund utvecklar avancerad utrustning för industriella batterier och batteriladdning, främst till lager- och transportindustrin, och Du kommer att ansvara för marknadsföring och försäljning av dessa produkter/system inom ett eller fler produktområden.

Det finns ett gediget introduktionsprogram på plats för att du skall få alla förutsättningar för att lyckas i rollen. Efter introduktionen kommer ditt ansvar att innebära både nykundsbearbetning och merförsäljning. Att utveckla långsiktiga relationer med kunder och partners blir centralt, men även att vara del i att vidareutveckla affärsområdets säljstrategier och arbetssätt. Framgångar i säljrollen ger också nya karriärmöjligheter!

Du kommer att hantera offert, avslut och uppföljning med kunder på daglig basis. Utöver den löpande säljprocessen kommer du att medverka i gemensam marknadsföring för att stärka varumärket ytterligare. Detta kan t ex handla om kundutbildningar, att planera mässor och events etc. Naturligtvis får du stöd av den övriga organisationen och samarbetet med teknikavdelningen blir viktigt. Flytande svenska och engelska i kombination med tydligt affärsfokus är A och O. Hanterar du fler språk är det meriterande.

Arbetet kräver både teknisk och kommersiell erfarenhet och som medlem i en mindre grupp måste du kunna hantera mixen av teori och praktik för att presentera den bästa lösningen på kundens problem både ur tekniskt och ekonomiskt perspektiv. Vi tror därför att du har en akademisk ingenjörsutbildning, gärna med elektronik-inriktning.

I denna roll finns en stor möjlighet till variation och att påverka sin egen vardag. Du är van vid att resa och att självständigt planera och genomföra affärsresor. Rollen innebär inom något/några år cirka 60-90 resdagar/år. Vi söker en person som är kommunikativ, driven, ansvarstagande och praktiskt resultatorienterad. Kundfokus, kvalitet, vi-attityd och undvikande av slöseri är kärnvärden i detta entreprenörsorienterade bolag.

Är du laddad för nya utmaningar? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381 för att få veta mer!


<< Tillbaka