Project Manager, Cloud Delivery

Sverige, TBD

För att stötta vår kunds fortsatta expansion och utveckling söker vi just nu Projektledare till Nordens ledande IT-tjänstebolag. Du kommer att leda kundnära projekt inom Cloud & infrastrukturtjänster. Det handlar om skräddarsydda teknikprojekt som ofta är en del av implementation, migration, förändring etc. Kunderna är både nationella och globala och finns inom alla sektorer inom offentlig verksamhet och privat näringsliv.


I denna roll handlar vardagen mycket om tekniklösningar och analyser för att snabbt identifiera kundbehov och att etablera planer för effektiva genomföranden. Projekten bedrivs ofta distribuerat geografiskt och som projektledare är du delaktig i upphandlingsfasen för att säkerställa realistisk plan och budget.


Vi tror att den rätta kandidaten har några års erfarenhet inom projektledning med nordisk förankring inom IT serviceimplementation. Du har säkert arbetat med varierande tjänster inom IT infrastruktur, arbetsplats- och molntjänster. Det är meriterande med erfarenhet från kundprojekt med moderna och agila leveransmetoder.


Du är serviceinriktad och leder genom goda exempel, har förmågan att motivera och kommunicera med internationella team för att säkerställa effektivt samarbete med fokus på att hålla planer och avtal för en långsiktig och positiv kundupplevelse.


Du är en proaktiv ”doer”, är troligen certifierad projektledare eller siktar på att bli det. Du är van vid en flexibel mix mellan affär och teknik liksom mix mellan planering, ledning, problemlösning och projektuppföljning.


Du kommer att rapportera till en chef i Sverige. Tjänstens placering kan diskuteras då det viktigaste är att hitta rätt person. Resor förekommer men handlar främst om dagsresor. Flytande svenska och engelska är viktigt eftersom du kommer att interagera med både nationella & globala kunder & resurser.


Detta är en utåtriktad roll med bredd, variation och nätverkande. Vi behöver en kundorienterad lagspelare som är fokuserad på nya lösningar och att, med struktur och målmedvetenhet, bygga långsiktiga relationer internt och externt. Vi ser gärna sökande som vill växa inom projektledarrollen och anta större utmaningar och större projekt.


Detta är ett expansivt bolag som erbjuder flexibla arbetsvillkor och löpande karriärmöjligheter! Variationen och klimatet i vardagen erbjuder löpande utveckling genom ny teknik och moderna arbetsmetoder! Det finns kompetenta kollegor och en stark kultur att dela kunskaper och erfarenheter för att bygga fortsatt framgång!


Vill du vara del i en global projektorganisation som leder och utvecklar ”IT Project Services” i komplexa förändringsprojekt? Då är detta en möjlighet du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731–543 381.


<< Tillbaka