Produktionstekniker

Växjö

Vi söker just nu efter en driven Produktionstekniker till Micropower. Micropower utvecklar och producerar avancerade batteriladdare och elektronikenheter och står inför fortsatt expansion.Produktionsteknikerns ansvar blir omväxlande och omfattar insatser på både kort och lång sikt. Operativt stödjer du produktionen med teknisk problemlösning och du blir delaktig i det praktiska arbetet runt arbetsmetoder, utrustning och logistikflöden.

I det långsiktiga arbetet deltar du i analyser och projekt för industralisering av nya produkter, nyinvesteringsprojekt, samt utveckling och ständiga förbättringar för befintlig produktion i befintliga arbetsplatser. Allt i syfte att utveckla produktivitet och effektivitet.

Vi söker dig med stort intresse för teknik, som är praktiskt lagd och hanterar du en kombination av mekanik och el/elektronik är detta mycket meriterande. Vi tror att Du har några års erfarenhet som Produktionstekniker med god förmåga att se helheten. Tidigare erfarenhet av Lean Manufacturing och TPS är ett krav.

En av dina viktigare egenskaper är förmågan att föreslå produktionsförbättringar för effektivare produktionsresultat i kombination med att kunna se till hela flödet och vilken inverkan en förändring kan få på andra delar i produktionen. Du blir del i en platt, prestigelös och kundfokuserad organisation med puls och energi som erbjuder kvalitativa produkter och en ledning där beslutsfattande sker lokalt.

 

Är du laddad för nya utmaningar i ett växande internationellt teknikbolag? Vill du vara med och påverka och utveckla produktionsverksamhet? Då är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch, Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka