Produktansvarig

Växjö

Vi söker en driven och kvalitetsmedveten produktledare som kan bidra till fortsatt utveckling. Produktområdet avser batteriladdare för lager och transportindustrin. Du får en central roll att vidareutveckla produkter och marknadserbjudanden. Ansvaret omfattar både tekniskt & kommersiellt stöd till organisationen. Micropower utvecklar avancerade batteriladdare och står inför fortsatt expansion med produkter på teknikens framkant.


Du driver produktledningsarbetet under hela produktens livscykel, och ansvarar för styrning och projektledning hela vägen från idé, R&D, marknadsintroduktion, produktion, eftermarknad till utfasning av produkt. Kvalitetsansvar och kostnadsreduktion ska matchas med ny funktionalitet.

 

Du har starkt teknikintresse och erfarenhet av olika systemlösningar. Vi tror att du har vana vid produktledning/ projektledning på systemnivå i kombination en bred teknikförstående, gärna med bakgrund inom elektronik, kraft etc.

 

Som person är du strukturerad och har en strategisk ådra samtidigt som du är praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av nya tekniska utmaningar. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen med mångårig yrkeserfarenhet.

 

Du kommer att ha en roll som omfattar kontakter med många funktioner i företaget. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Är du laddad för nya utmaningar på teknikens framkant? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka