Produktansvarig (Product Manager)

Växjö

Vi söker en driven och teknikfokuserad produktstrateg som kan bidra till fortsatt utveckling med produkter på teknikens framkant. Vår kund utvecklar batterisystem och avancerade batteriladdare till lager, transport och fordonsindustrin och står inför fortsatt expansion. Du hanterar helhetsperspektivet runt nya produkter och marknadserbjudanden och ingår i ett team som arbetar i gränslandet mellan teknik och affär.

Du driver produktledningsarbetet under hela produktens livscykel, och ansvarar för styrning och projektledning hela vägen från idé, R&D, marknadsintroduktion, produktion, eftermarknad till utfasning av produkt. Ny innovativ funktionalitet ska matchas med kvalitetsaspekter och kostnadsbild.

Vi tror att du har starkt teknikintresse och erfarenhet av varierande systemlösningar. Vana vid produktledning/projektledning i kombination en bred teknikförstående ger en bra bas för rollen. Du har troligen bakgrund inom elektronik, elkraft och är nyfiken och kreativ i produktions- och kvalitetsfrågor.

Som person är du strukturerad och har en strategisk ådra samtidigt som du är praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av nya utmaningar. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen med mångårig yrkeserfarenhet.

Du kommer att erbjudas en roll som omfattar kontakter med många funktioner inom företaget, även internationellt och du måste därför behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Är du laddad för nya utmaningar på teknikens framkant? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka