Platschef Bygg

Växjö

Platschef sökes till ett rikstäckande, väletablerat byggföretag med gott renommé. Du kommer att ansvara för daglig ledning av större entreprenadprojekt, främst inom nybyggnation. Detta är en välskött, stabil och lönsam organisation med Växjö som huvudsakligt arbetsområde.

Som platschef får du en central roll i länets projekt. Det finns en välfylld orderstock med stora projekt som löper över många år framöver. Du leder både tjänstemän och hantverkare från uppdragsstart till besiktning. Vi tror att du har några års ledar- och affärserfarenhet inom entreprenadverksamhet och är van vid komplexa produktionsprojekt.

Du kommer att bli del av en platt organisation med snabba beslutsvägar som präglas av nytänkande i kombination med långsiktighet och lojalitet. I företaget har man en stark laganda och stöttar varandra vilket har gett en mycket hög trivsel i genomförda mätningar.
 
Vi söker därför en positiv och engagerad person som är driven och delaktig. Förståelse för teknik och produktion är viktigt för att bygga förtroende både internt och externt och förmodligen har du ett gott kontaktnät i länet.
 
Som kandidat för denna position tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll eller annan ledande befattning. Du är beslutskraftig och prestigelös samt behärskar mixen av planering, teknik och ekonomi. Störst fokus ligger dock på produktionsnära ledarskap. Resandet är begränsat och handlar främst om dagsresor.
 
Vår uppdragsgivare erbjuder spännande utmaningar där du, tillsammans med en kompetent personalstyrka, får till uppgift att realisera spännande projekt med både bredd och variation. Vi erbjuder ett självständigt beslutsfattande samtidigt som du blir uppbackad centralt på olika sätt. Det kommer att finnas individanpassade utvecklings- och karriärmöjligheter även långsiktigt!
 
I rollen blir du en nyckelperson med personalansvar och totalansvar för projektens utförande och resultat. Tycker du att detta låter spännande? Vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381 för fortsatt diskussion.


<< Tillbaka