Kvalitetsansvarig

Växjö

Vi söker nu efter en kvalitetsansvarig med god förståelse för villkoren inom ett tillverkande produktbolag. Vår kund utvecklar strömförsörjningsutrustning, främst till bilindustrin. Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas.


Som Kvalitetsansvarig kommer du tillsammans med kollegor att leda företagets initiativ inom kvalitets- och miljöområdet. Företaget är certifierat enligt ISO9000/14000 men planerar för uppdateringar inom fordonsindustristandarder som APQP samt att implementera IATF 16949. Kvalitet är en av bolagets nyckelfrågor och vi söker därför efter en person med kapacitet att fokusera på vidareutveckling av kvalitetsledningsarbetet.


Som kandidat har du ett starkt intresse för teknik och några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom fordonsindustrin. Utifrån en serviceorienterad och pedagogisk inställning får du med dig organisationen i ett framåtriktat förbättringsarbete.


Du har lätt för att läsa in, förstå och tillämpa internationella standarder och intresseras av moderna angreppsätt för att analysera och utveckla kvalitet samt att upprätta och underhålla erforderlig dokumentation t ex 8D.


Arbetet kommer att växla mellan bredd och djup med en mix av teori och praktik. Det finns alltså en stor variation och på sikt även goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget.  Eftersom företaget verkar både nationellt och internationellt måste du behärska både svenska & engelska i tal & skrift.


Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen och mångårig yrkeserfarenhet. Resandet blir relativt begränsat. Du rapporterar till VD samt koncerngemensam kvalitetsansvarig.


Är du laddad för nya kvalitativa utmaningar? Om du vill utvecklas och driva förbättringsarbete i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka