Kalkylingenjör Bygg

Växjö

Kalkylingenjör sökes till ett rikstäckande, väletablerat byggföretag med gott renommé. Du kommer att ansvara för kalkylering av större entreprenadprojekt inom om- och nybyggnation. Detta är en välskött, stabil och lönsam organisation med Växjö som huvudsakligt arbetsområde.

Du är en affärsman/affärskvinna som är van vid komplexa entreprenadprojekt och affärer. Du kommer att vara spindeln i nätet runt kalkylering av anbud-, kontrakts- och produktionskalkyler och ger stöd till Arbetschef, Projektchefer och Platschefer i uppföljning av ekonomi och projekt. Som kalkylingenjör är du delaktig under hela resan - från förfrågan & anbud till det pågående projektets kalkyler & prognoser!

Du kommer att bli del av en platt organisation med snabba beslutsvägar som präglas av nytänkande i kombination med långsiktighet och lojalitet. I företaget har man en stark laganda och stöttar varandra vilket har gett en mycket hög trivsel i genomförda mätningar.

Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet av entreprenadprojekt och affärer inom bygg, då bedömningar av utförande och produktionsvillkor kommer att vara viktiga ingångsvärden i kalkylarbetet. Förmodligen är du redan etablerad inom regionen och har ett gott kontaktnät.

Som kandidat för denna position tror vi att du har mångårig erfarenhet från en liknande roll. Du är beslutskraftig och prestigelös samt behärskar mixen av planering, teknik, affärsutveckling och ekonomi. Resandet är begränsat och handlar främst om dagsresor.

Vår uppdragsgivare erbjuder spännande utmaningar där du, tillsammans med en kompetent personalstyrka, får till uppgift att realisera spännande projekt med både bredd och variation. Vi erbjuder ett självständigt beslutsfattande samtidigt som du blir uppbackad centralt på olika sätt. Det kommer att finnas individanpassade utvecklings- och karriärmöjligheter även långsiktigt! Då organisationen växer uppskattar vi om du har intresse för mentorskap och att lära upp andra.I rollen blir du en nyckelperson med stor variation i vardagen både avseende projekt, uppgifter och samarbeten. Tycker du att detta låter spännande? Vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381 för fortsatt diskussion.


<< Tillbaka