Innesäljare

Växjö

Vår uppdragsgivare befinner sig i en spännande expansionsfas vilket innebär behov av förstärkning med ytterligare en säljare. Vi söker en driven affärskvinna/affärsman med några års erfarenhet av uppsökande försäljning B2B.

Du kommer att hantera kundkontakter på daglig basis och får ett varierat ansvarsområde som t ex omfattar både nykundsbearbetning, merförsäljning, kundsupport, offert- och orderhantering samt administration av uppgifter i CRM-system. Produktområdet avser pumpar och andra tekniska produkter, främst för kunder inom VVS och installation.

Arbetet kräver intresse för teknik och affärer och som medlem i en mindre grupp måste du kunna hantera mixen av teori och praktik för att presentera den bästa lösningen på kundens problem. Vi tror därför att du är en kreativ person med ordning och reda.

Att hålla en hög servicenivå både internt och externt är väldigt viktigt och eftersom bolaget växer är du van vid fart och fläkt. Du kommer att vara en viktig kugge för fortsatt utveckling och tillväxt. Rollen omfattar kontakter med många olika funktioner inom företaget.

I rollen finns en stor möjlighet till variation och att påverka sin egen vardag. Vi söker en person som är driven och ansvarstagande med en praktisk resultatorientering och god kommunikation. Samarbete och lagkänsla är viktigt och du blir del i ett ungt och drivet gäng! Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Är du öppen för nya utmaningar som säljare? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka