Huskonstruktör

Kalmar

Konstruktör sökes till ett väletablerat lokalt teknikkonsultföretag i Kalmar. Du kommer tillsammans med kollegor att utveckla och utvecklas i företagets arbete inom husbyggnation. Som huskonstruktör arbetar du brett med konstruktion, beräkning, modellering, ritningar mm i både mindre och större uppdrag. 

 

Ibland utförs uppdragen åt offentliga kunder med byggnader såsom skolor, sjukhus och bostäder, och ibland mot näringslivskunder med kommersiella / industriella fastigheter samt bostäder. Det förekommer även utredningsuppdrag där du är del i att bedöma, analysera och dokumentera till kund.

 

Vi tror att du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör med några års erfarenhet av huskonstruktion, men du kan också tillgodogjort dig dessa erfarenheter genom lång arbetslivserfarenhet. Arbetsuppgifterna utförs i huvudsak inom egna kontoret. Huvudsakligen utförs projekten i Kalmar med omnejd men projekt med dagsresor kan även förekomma.

 

Åldern spelar ingen roll men du bör ha några års erfarenhet från en liknande position. Utöver teknisk bakgrund ser vi gärna en person med ledarskaps-intresse som på sikt kan ta en roll som ledare för konstruktionsgruppen. Det är såklart viktigt att hålla goda kundkontakter och som över tid återkommer så det är meriterande om du har kunskap om den lokala marknaden och önskvärt med ett eget nätverk.

 

Du upprättar tillsammans med kund en budget för dina uppdrag och stämmer löpande av nerlagda timmar och framdrift mot denna. Löpande avstämningar av leveranser utförs så att tider och kvalité hålls. Du har stor möjlighet att själv styra din personliga utveckling. Du kan både välja att bredda alternativt att specialisera din kompetensprofil. Vi vill gynna din vidareutveckling och fortbildning!

 

Du erbjuds del i en familjär organisation och en anställning med kvalificerade arbetsuppgifter i varierande projekt. Hos oss finns utrymme för nya idéer och inspiration för kreativa personer som ser möjligheterna och vill agera på eget initiativ. Företaget vill ligga i framkant vad gäller kunskapsnivå i regionen. Man sitter i eget kontor i fräscha lokaler och slipper att bli störd i ett kontorslandskap! 

 

Vill du vara del i ett bolag med lokal förankring och stark passion för att utveckla och stötta kunder i regionen? Är du redo för nya utmaningar och vill vara del i en växande organisation som erbjuder personlig utveckling på flera olika plan? Vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381.


<< Tillbaka