Erfaren Platschef

Växjö

Erfaren Platschef sökes till ett rikstäckande, väletablerat byggföretag med gott renommé. Verksamheten består av en välskött, stabil och lönsam organisation inom om- och nybyggnation.


Du är en affärsmässig person som är van vid komplexa entreprenadprojekt och affärer. Du har personalansvar och hanterar daglig ledning och struktur samt uppföljning av ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö i tilldelade projekt. Detta är en roll där du tillsammans med kollegorna genomför byggprojekt i en organisation med en stark orderstock!


Som kandidat är du en naturlig ledare med energi, struktur och prestigelöshet. Du kommer att vara en nyckelperson med fokus på utförande och kundnöjdhet samt styra och stötta i det dagliga arbetet. Du leder både tjänstemän och hantverkare i projekten.


Vi tror att du sedan tidigare har mångårig erfarenhet av en ledande roll inom byggnads-entreprenader och du har med fördel ett gott lokalt kontaktnät. Vår uppdragsgivare erbjuder spännande utmaningar där du, tillsammans med en kompetent personalstyrka, kommer att mötas av en arbetssituation med både bredd och variation samt självständigt beslutsfattande. Resor i tjänsten avser i första hand dagsresor mellan projekt i länet.


Du kommer att bli del av en platt organisation med snabba beslutsvägar som präglas av nytänkande i kombination med långsiktighet och lojalitet. I företaget har man en stark laganda och stöttar varandra, vilket har lett till en mycket hög trivsel.


Är du en byggledare som uppskattar en roll med stort ansvar och variation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! Vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381 för fortsatt diskussion.


<< Tillbaka