Customer Manager, Financial Services - Cloud Delivery

Sverige, TBD

För att stötta Nordens ledande IT-tjänstebolag i sin fortsatta tillväxt och utveckling söker vi just nu en Customer Manager att ansvara för kontohantering för kunder inom Financial Services. Du kommer att driva affärsutveckling i en kundnära miljö och måste känna dig bekväm i att diskutera infrastruktur-tjänster med fokus på Cloud.

Vi tror att den rätta kandidaten har några års erfarenhet inom Account Management. Du kommer utveckla relationer med många kunder parallellt. Det finns stor möjlighet att utöva kreativitet och att påverka egen vardag för att presentera den bästa lösningen på kundens problem, både ur tekniskt och ekonomiskt perspektiv.

I denna roll kommer fokus att läggas på medelstora kunder att växa med över tid – ett kundsegment med enorm potential! Det finns en befintlig kundbas och du får ansvar och befogenheter att utveckla långsiktiga relationer med både kunder och partners. Vi behöver därför en Entreprenöriell och drivande person som har ett agilt arbetssätt.

Arbetet kräver både teknisk och kommersiell bredd. Som medlem i en mindre grupp, i en stor organisation, måste du kunna hantera upplägg självständigt men också bygga relationer internt för att få stöd av olika kollegors specialistkompetenser. Flytande svenska och engelska blir viktigt. Du har stor möjlighet att anpassa resandet till en nivå som funkar för dig.

Detta är ett expansivt bolag som erbjuder flexibla arbetsvillkor och löpande karriärmöjligheter! Variationen och klimatet i vardagen erbjuder löpande utveckling genom ny teknik och moderna arbetsmetoder! Det finns kompetenta kollegor och en starkt stöttande kultur att dela kunskaper och erfarenheter vilket bidrar till din framgång!

Uppskattar du friheten att påverka och att bygga verksamhet i en prestigelös men resultatfokuserad nytänkande grupp? Att använda modern teknik i ett globalt bolag med lokal förankring som växer inom FS-segmentet? Då är detta en möjlighet du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731–543 381.


<< Tillbaka